Regulament

In jos

Regulament

Mesaj Scris de SYSTEM la data de Dum Dec 20, 2015 9:27 pm

Regulamentul Jocului

Numele de utilizator
-- Numele utilizatorilor nu trebuie sa fie ofensatore, neadecvate, rasiste, extremiste sau vulgare.
-- Nu aveti voie sa folositi nume: [GA], [SGA], [SGM], [GM], [MOD], [TM], [SA], [OWN] sau asemanatoare gen |GM|, |GA| etc..
-- Jucatorilor ce vor folosi astfel de nume sau vor pretinde ca fac parte din Echipa ForgottenWorld2 le vor fi sterse conturile fara a fi atentionati. De asemenea, cei ce vor pretinde a fi altcineva vor fi banati.
Denumirile generale
-- Magazinele, breslele, grupurile, Item-urile sau orice alt lucru caruia ii poti da o denumire vor trebui sa fie conforme cu punctul ( Numele de utilizator )
Comportamentul
-- Limba oficiala folosita pe Imigrate este Limba Romana. Exceptie facand strainii ce au voie sa foloseasca numai Limba Engleza, aceasta fiind singura limba straina acceptata.
-- Amenintarile , spam-ul, mesajele ofensatoare, flood-ul pe chat-ul intern sau insultele catre alti jucatori se pedepsesc cu banarea contului din joc.
-- De asemenea este interzis sa oferi informatii sau sa intrebi despre metodele de incalcare a regulamentului (cheats, codes, hacks) precum si link-urile catre alte jocuri, in afara de Imigrate / Antique vor aduce banarea contului din joc.
-- Blocarea unui player prin metoda "Negociaza" / atac in timpul gameplay-ului se va pedepsi cu banarea contului la 3 astfel de abateri
-- Apelarea fara motiv a unui [GA], [SGM], [GM], [MOD], [SMOD], [TM] in cazul in care se repeta succesiv, poate fi sanctionata cu banarea temporara a chatu-lui din Joc.
-- Folosirea modului "LIBER" pentru a ataca fara motiv jucatorii cu scopul de a provoca o reactie negativa(certuri si injurii grave) este interzisa si se sactioneaza cu blocarea chatului in functie de gravitatea faptei
-- Spam-ul cu obiecte ,pesti sau pietre este strict interzis ! In functie de gravitatea situatiei contul poate fi banat permanent sau temporar. -- Ks-ul este legal.
Insultele
-- Injuraturile adresate de la un jucator la altul prin PM se iau in considerare !
-- Daca esti insultat, amenintat sau primesti mesaje nedorite de la un alt jucator, te rugam sa contactezi Game Master-ul responsabil.
-- Toate insultele si amenintarile indiferent ca sunt pe chat-ul din joc sau in PM se pedepsesc cu blocarea chatu-lui sau blocarea contului in functie de gravitatea faptei.
Folosirea bug-urilor
-- Daca descoperi un bug, raporteaza-l Game Master-ului. Este interzis sa il folosesti in avantajul tau iar incalcarea acestei reguli aduce banarea contului din joc.
-- Prin "plimbarea" bosilor din joc se intelege mutarea lor dintr-un loc in altul pentru a nu permite altor jucatori sa-si desfasoare actvitatea normala. Aceasta fapta se pedepseste dupa caz cu ban 7 zile sau permanent in cazurile mai grave.
Inselatoria
-- Sunt interzise toate programele de conectare la server inafara de cele care sunt prezentate pe site. Modificarea, decriptarea si hacking-ul clientului de conectare sau a oricarei informatii ce apartine serverului sunt strict interzise si se pedepseste cu banarea permanenta a conturilor din joc.
-- Furtul de obiecte prin diverse metode este interzis. Aceasta fapta se pedepseste cu banarea permanenta a conturilor celui implicat ( faptasul )
SYSTEM
SYSTEM
Admin

Mesaje : 5
Data de inscriere : 20/12/2015
Varsta : 19
Localizare : Comaneşti/Bacău

Vezi profilul utilizatorului http://metin2-magical.hitforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum